Vader vindt sexspeeltje dochter, maar dan…

Haar vader moest even slikken toen hij dit zag.

Lees ook

De Amerikaanse Emily kreeg de wind van voren toen haar vader stuitte, op wat hij dacht, een sexspeeltje. Toen Emily echter zag waar de beste man het over had, volgde er een ietwat awkward maar toch hilarisch gesprek. Wij snappen wel waarom deze in een mum van tijd viraal ging.

Wat vooraf ging

De tiener kreeg een bericht van haar vader waarin stond dat hij eens een stevig gesprek wilde voeren met zijn dochter. Hij had namelijk een ‘buitengewoon voorwerp’ gevonden in haar slaapkamer en stuurde haar daar meteen een foto van. "Je moet je geld toch niet verspillen aan zulke dingen", schreef hij. "En je moet ze al helemaal niet laten rondslingeren!"

Lees ook: Real life: ''s Nachts, in mijn poezenpakje, ben ik stout en ondeugend

Portable oplader

Emily kon het gesprek niet helemaal volgen en vroeg haar vader waar hij het in godsnaam over had. "Wat denk je dat dat is?", stuurde ze. "Die walgelijke spulletjes die vibreren!", antwoordde hij. "Zo oud ben ik niet hoor, Emily!"

Niet veel later viel het kwartje. Haar vader dacht dat haar paarse portable oplader een vibrator was. Hij had zich overduidelijk vergist. Zijn schaamte was dan ook af te lezen toen zijn dochter hem op zijn fout wees. Grappig wel.

Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook