Viral: deze taart lijkt volgens het internet heel ergens anders op

Nee, het lijkt niet op een steen met kristallen...

Lees ook

Nadia Cakes, een bakkerij uit Minnesota, gaat mee met de tijd. De bakkerij promoot hun taarten online, in de hoop een groter publiek te bereiken. Ze hadden echter nooit verwacht dat een van hun taarten viral zou gaan.

Geode of vagina?

De taartenbakkerij publiceerde een roze taart, die een 'geode' (een steen met kristallen erin), moest voorstellen. Echter, dacht het internet daar anders over. Zij vonden dat de taart eerder op een vagina leek, dan een steen met kristallen.

Lees ook: dankzij deze truc eet je nooit meer te veel

Bekendheid

Nadat de taart meer dan 10.000 reacties gekregen had, besloot de eigenaar van de zaak er ludiek op te reageren. "We hebben het denkvermogen van onze klanten onderschat, doordat zij genitaliën in onze bak producten zien. Laten we de schattige mushroom taart die op de planning stond, maar van ons lijstje schrappen", reageerde eigenaar Abby Jimenez op de post. Dit commentaar leverde meer dan 27.000 likes op, waardoor het bedrijf nog meer bekendheid gekregen heeft.

Volgens Abby zijn de zaken met 25 procent gestegen en heeft ze al meerdere keren een aanvraag gehad voor de vagina aka 'geode' taart, die benoemd hebben tot de Vageode taart. De paddenstoelentaart was natuurlijk een grapje.

Ook benieuwd naar de taart? Bekijk het beeld hieronder en oordeel zelf!

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook