Say what?! Dit verdienen Temptation-verleid(st)ers voor sex in het huis

Er wordt grof geld betaald...

Lees ook

Jááá, vanavond kun je eindelijk weer genieten van de eerste afleveringen van Temptation Island. Met alle koppels, verleiders en verleidsters heb je al kennis gemaakt en hoewel ze zeggen niets te verdienen aan het programma, blijkt dat toch niet helemaal waar.

Gratis vakantie

In De Ochtend Show van het AD gaat het gesprek over wat de verleiders verdienen aan hun deelname. Rick Brandsteder, één van de presentatoren van het programma, liet vorig jaar nog weten dat ze er niets aan verdienen en het doen zodat ze gratis op vakantie kunnen, maar Angela de Jong leerde laatst iemand kennen die heel wat anders vertelde.

Lees ook: Presentatrice Annelien licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen Temptation Island

Grof geld

Degene die ze had ontmoet was benaderd om mee te doen aan Temptation Island. Diegene bekende dat er grof geld voor wordt betaald, mocht je de mannen of vrouwen weten te verleiden. Zo levert een zoen maar liefst 3000 euro op. En mocht je dat al veel vinden voor alleen een zoen, wanneer een verleid(st)er iemand in bed krijgt, levert dat 10.000 euro op. Say what!

Dat zijn behoorlijke bedragen. Mocht het voor een verleid(st)er niet zo ver gekomen zijn, dan is het wel een gratis vakantie geweest. Niet gek dus dat alle verleiders en verleidsters zo hun best doen…

Bron: AD Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook