slogan

Deze realityserie is naar verluidt nog dramatischer dan Temptation Island

Realityseries, wij smullen ervan! Ondanks dat we met Temptation Island, Love Island en Ex On The Beach al veel smeuïge tv voorgeschoteld krijgen, komt het nieuwe programma Undercover Girlfriends ongetwijfeld ook op ons must-see tv-lijstje. Bij jou ook?

Bespieden

De naam zegt het eigenlijk al: vrouwen die hun liefje bespieden. Klinkt als het perfecte recept voor een juicy realityshow, en geloof ons: dat is het zonder twijfel. Ook deze show komt uit de koker van de Britten gerold, wat het allemaal net even een tikje leuker maakt. 

Lees ook: Houd je vast: Temptation Island heeft groot nieuws

Verleiding

Zoek een paar jaloerse types, stuur hun mannen op vakantie en je krijgt héérlijke televisie. Helemaal wanneer de mannen denken dat ze voor een realityshow op vakantie worden gestuurd en dus niets in de gaten hebben. Ondertussen liggen hun liefjes inclusief verrekijker op de loer, om te kijken wat hun partners allemaal uitspoken. Maar dat niet alleen. Ook bepalen zij wat hun mannen de hele dag gaan doen. En dat betekent dus ook dat ze regelmatig in de verleiding worden gebracht. Kortom: een serie die echt niet mag ontbreken op je bingewatch-lijstje. 

De serie is nu te zien op Videoland.

 

Bron: Beautify Beeld: Facebook, YouTube


,