Anouk haalt uit naar The Voice-collega

Duidelijke taal!

Lees ook

Nu de finale van The Voice of Holland in zicht is, schoven Ali B en Anouk gisteren aan bij Jinek. Maar naast het gebruikelijke praatjes over de show en hun talenten, beoordeelden de twee ook elkaars werk en muziek. En dat ging, zoals we van de twee gewend zijn, met veel kritiek.

'Ik kan dit niet aan'

De twee coaches uit de talentenjacht zijn allebei niet op hun mondje gevallen. Ook niet wanneer hen naar elkaars mening over hun muziek wordt gevraagd. Al is het vooral Anouk die de muziek van haar collega niet kan waarderen. "Ik kan dit echt niet aan. Ik ga je eerlijk zeggen, ik vind dit echt héél slecht."

Lees ook: Anouk verrast The Voice-deelnemers

Ongemakkelijk

Maar waar de zangeres de muziek van Ali niet kan waarderen, heeft hij soms ook zo zijn bedenkingen over haar muziek. "Zij laat mij ook weleens muziek horen en dat is dan ook heel ongemakkelijk. Dat vind ik dan ook niet goed. Maar het is leuk dat je dat gewoon tegen elkaar kunt zeggen." Gelukkig hebben de twee ook nog wat liefs over elkaar te zeggen. "Ik vind hem fantastisch in The Voice of Holland. Hij heeft bijvoorbeeld andere dingen waar hij naar kijkt, en zakelijk is hij ook gewoon heel sterk. Daar is-ie heel goed in", aldus Anouk over Ali.

Bekijk het hele fragment *HIER*.

Bron: Telegraaf Beeld: TVOH

Laatste nieuws

Zie ook