slogan

Anouk in paniek bij The Voice

Anouk schoot afgelopen vrijdag lichtelijk in paniek tijdens The Voice, toen de techniek haar na het optreden van Guido even in de steek liet. Toen er ook nog drie mensen tegelijkertijd tegen haar begonnen te praten, raakte de zangeres een tikkeltje geïrriteerd en besloot ze haar eigen plan te trekken.

Martijn Krabbé

Terwijl de 43-jarige coach zich tot de techniek wendt, probeert Martijn Krabbé nog haar aandacht naar zich toe te trekken. Als dat niet lukt en zij hem totaal negeert, geeft Martijn het op. "Zo gaat het nou al heel mijn leven."

Lees ook: Anouk verrast The Voice-deelnemers

Kritisch commentaar

Wanneer het technische mankement is opgelost, wordt Anouk gevraagd om haar 7 te beargumenteren. En ook hier is ze weer eerlijk als altijd. "Ik vind dat je een hartstikke mooi stem hebt en je hebt ook echt mooi gezongen. Maar ik vond het niet zo veel aan. Ook al probeer je andere dingen in het nummer, het werd er gewoon niet beter op. Op een of andere manier denk ik dat dit nummer niet bij jouw stem past."

Wel sluit Anouk haar kritische commentaar nog af met een grapje. Zo stelt ze voor dat Guido, net als zijn rivaal Dennis, volgende week een nummer van haar doet. "Of misschien van JorikKrantenwijk, ook leuk. Ik hoop in ieder geval dat je er volgende week weer bent, maar dan wel met een nummer dat net iets meer bij jou past. 

Bekijk het hele fragment hieronder!

 

Bron: The Voice Beeld: RTL, The Voice