Zien: de micro-bag is een hit

Zijn nieuwste creatie is echt ieniemienie.

Lees ook

Afgelopen zomer was de micro-tas van Jacquemus al helemaal hot, maar het merk komt nu met een tassencollectie die nog veel kleiner is. Of hier überhaupt iets in gaat valt sterk te betwijfelen, maar leuk is-ie in ieder geval wel!

Ieniemienie

Tijdens Paris Fashion Week heeft Simon Porte Jacquemus zijn nieuwste collectie tentoongesteld. De outfits vallen vaak op – wat uiteraard de bedoeling is – maar voor de oplettende kijker ging het deze keer om een micro-tas die juist totaal niet opvalt.

De ontwerper slaagt er keer op keer weer in om iets te ontwerpen waar over gepraat wordt. Denk maar aan de gigantische strohoed en de giga strandtas.

Lees ook: Louis Vuitton lanceert speciale it-bag voor alle lipstick liefhebbers

Uitnodiging

De Franse ontwerper had al een voorproefje gegeven bij de uitnodiging: een mini tas met daarbij een klein blaadje in een kleine envelop. De modellen liepen ook op de catwalk uitersaard met de kleine tas, die eigenlijk veel te klein is voor je pinpas, mobiel en sleutels.

Prijzig

Op de kleine tas moeten we nog even wachten. Het is namelijk een ontwerp voor de aankomende herfst/wintercollectie. De prijs is dus ook nog niet duidelijk. Maar verwacht maar niet dat je het tasje voor een paar tientjes kunt krijgen…

Bron: Beau Monde Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook