Viral: iedereen in de ban van Louis Vuitton-tas van 10.000 dollar

Een echt collector's item!

Lees ook

Wij houden van een klassieke Chanel 2.55 of de box bag van Celine. Het enige minpuntje: je kunt er maar heel weinig in kwijt. Met deze backpack van Louis Vuitton heb je daar geen moeite mee!

Lekker groot

De grijze rugtas van het Franse merk is namelijk huge, waardoor je er je halve huishouden in kwijt kunt. En dat is wel even iets anders dan de favoriete handtas die we crossbody om ons lijf dragen.

Lees ook: Zó scoor je een Louis Vuitton tas goedkoper

Collector's item

De tas is een onderdeel van de Sophomore-collectie, die ontwerper Virgil Abloh voor PFW voor mannen ontwierp. Nu laten we ons qua fashion natuurlijk niet in een hokje plaatsen en is de Sophomore-collectie ook prima geschikt voor de ladies. Of nou ja, geschikt… De tas is zo groot dat-ie er op het eerste gezicht niet per se heel draagbaar en comfortabel uitziet. En dan hebben we het nog niet eens over het pittige prijskaartje gehad. De rugtas is namelijk goed voor maar liefst 10.000 dollar (omgerekend 8.815 euro), wat de meesten niet zomaar van hun rekening kunnen laten afschrijven.

Wij sparen voorlopig maar gewoon door voor de Montsouris van Louis Vuitton. Kan misschien een stukje minder in, maar is naar onze mening toch een stuk praktischer.

Bron: NSMBL Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook