Big Kids Giveaway: een Micro Maxi step

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Van toffe micro-steps tot een prachtige kinderwagen of een fijn nestje: Grazia geeft elf dagen lang de mooiste items voor jouw kind weg. Vandaag: een Micro Maxi step van Micro Step t.w.v. €139,95. Doe snel mee!

En steppen maar!

Het is één van de leukste dingen die je als kind kunt doen: steppen! Dat weet Micro Step ook en dus hebben zij naast een heel assortiment aan verschillende compacte vouwsteppen voor volwassenen óók steppen voor kids. Ze kunnen ermee naar school, naar de supermarkt en hij kan zelfs mee op vakantie. Je klapt hem simpelweg in en hij kan overal mee naartoe.

De Micro Maxi Step is voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Je stuurt makkelijk met je gewicht, wat ook nog eens goed is voor de ontwikkeling van balans en motoriek. En door de brede dubbele voorwielen is hij heel stabiel. Surfen door de straten, dat wil elk kind wel!

Win, win, win!

Deze te gekke Micro Maxi step winnen voor jouw kleine spruit? Vul onderstaand winformulier in en duimen maar!

@MailAndWin(5zuw9bPqaG)

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook

Jørney

Lief! EOTBDD’s Jørney maakt geslacht baby bekend

De ouders to be zijn ontzettend blij met het nieuws.
Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt moeder struggles: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Het moederschap gaat niet altijd over rozen, zo bewijst Kim maar weer.
Famke Louise

Famke Louise geeft update over zwangerschap

Famke is al 27 weken in verwachting van haar little one.