Internet wordt wild door nieuwe schoenencollectie Topshop

Hebben!
Internet wordt wild door nieuwe schoenencollectie Topshop

Steeds meer merken brengen vegan collecties uit en een hoop dierenliefhebbers zijn daar ontzettend blij mee. Toch wil zo'n vegan-lijn vaak een behoorlijk prijskaartje met zich meedragen, maar gelukkig is daar Topshop die nu een diervriendelijke én betaalbare schoenencollectie lanceert.

Grote stappen

We zijn allemaal op zoek naar manieren om de wereld een stukje groener te maken, en kleding is een van de dingen waar veel mensen zich mee bezighouden. Van kledingstukken van gerecycled plastic tot duurzaam gekweekt katoen, de mode-industrie maakt al flinke stappen en de vegan schoenencollectie van Topshop is waar je al die tijd nog op zat te wachten.

Lees ook: Internet wordt gek: Topshop lanceert nieuwe jeans

Trends

De collectie bestaat uit een aantal sandalen en hakken die aansluiten bij de trends van komende zomer. Zo zijn er items met slangenprint en is de classy granny heel ook van de partij. Topshop heeft zelfs aangekondigd dat de verpakkingen waarin de schoenen geleverd worden, ook helemaal vrij zijn van dierlijke producten. Good job!

De winkelketen laat weten dat dit pas het begin is van hun zoektocht naar duurzame producten. In de toekomst kunnen we volgens de winkelketen nog veel meer vegan collecties verwachten. Yay!

Bron: Glamour UK Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9039b67112d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });