Indrukwekkende booty transformatie gaat internet rond

Zo krijg je een grote kont zonder te squatten

Lees ook

Destiny Stephens (21) besloot vijf jaar geleden te gaan trainen voor haar droombillen. Haar volgers zijn onder de indruk van het eindresultaat, al helemaal toen ze hoorden dat ze dit heeft bereikt zónder te squatten.

Workouts

Destiny hoopte in eerste instantie dat trainen zou helpen tegen haar depressie. Met diverse online trainingen op haar telefoon begon ze met haar work-outs. Ze ging gemiddeld drie keer per week naar de sportschool en deed daarnaast ook aan volleybal. ''De sportschool voelde als een ontsnapping aan de realiteit'', vertelt ze. ''Alhoewel oefeningen alleen er niet voor zorgden dat ik van mijn depressie af kwam, hielp het mij wel mentaal.''

In 2016 ontving ze een certificaat als personal trainer en ontwikkelde ze haar eigen fitnessroutine met zes trainingen per week. Toch zorgde dit niet voor de gewenste resultaten. ''Ik kreeg niet de resultaten die ik wilde, omdat ik niet wist wat ik moest eten", zegt ze over haar oude dieet, dat vooral bestond uit veel koolhydraten en weinig eiwitten. "Ik heb altijd een snel metabolisme gehad, dus ik dacht dat ik alles kon eten wat ik wilde en toch 'fit' kon zijn. Maar toen besefte ik me dat je geen buikspieren kunt krijgen door shitty voedsel te eten."

Lees ook: Van deze sport krijg je de mooiste billen

Dieet

Toen ze als bodybuilder aan de slag ging, leerde ze al snel de balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Ze verving haar oude dieet voor rijst, kip en zoete aardappelen. "Om mijn spieren te behouden, moest mijn dieet veel eiwitten bevatten en matig zijn in koolhydraten", vertelt ze. Ze at altijd net voor haar training, zodat ze genoeg brandstof had voor haar lichaamsbeweging en herstel.

Uiteindelijk begon ze zich steeds meer te focussen op de groei van haar billen. "Om een ​​grotere kont te krijgen, moet je meer eten", zegt ze. Dus, langzaam begon ze meer eiwitten en meer koolhydraten te eten – en stopte ze met het wegen van koolhydraten en het tellen van calorieën, zoals ze voorheen deed.

Trainingsschema

Momenteel eet Stephens vier stevige maaltijden per dag. "Ik heb er geen probleem mee om elke dag hetzelfde te eten", zegt ze. Daarnaast gaat ze zes dagen per week naar de sportschool en doet ze hier intensieve oefeningen voor haar billen. Maar, ze doet niet aan squatten. ''Ik heb zulke goede resultaten gekregen zonder te hoeven squatten!'' jubelt ze. En het resultaat is inderdaad verbluffend. Kijk mee.

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook