Monica Geuze had totale black-out na bevalling

Wow...

Lees ook

Vorig jaar juli beviel Monica Geuze van haar dochtertje Zara Lizzy, maar van haar kraamweek kan ze zich totaal niet meer herinneren.

Black-out

In een gesprek met &C laat ze weten dat ze een totale black-out heeft van haar eerste dagen met Zara Lizzy. "Hoe de eerste nacht was? Geen idee. Ik heb erover gevlogd, dus ik kan het zo terugkijken, maar in mijn hoofd is die eerste week één groot zwart gat."

Lees ook: Monica Geuze over verhuizen naar het buitenland

Lastige nachten

In die tijd sliep de kleine spruit bij Monica en vriendlief Lars Veldwijk op de kamer. Alleen ging dat niet helemaal van een leien dakje. Van elk geluidje werd de kersverse moeder al wakker. "Daarom nemen we haar ook nooit bij ons in bed, want dan slapen we alle drie slecht." Het woord uitslapen kent Monica sowieso niet meer. Haar heerlijk nachtrust van acht tot tien uur slaap is sinds die tijd nog maar zes uur geworden. En dat terwijl ze vroeger soms haar bed niet uit te branden was.

"De ene keer slaapt Zara-Lizzy door, de andere keer wordt ze drie keer per nacht wakker. Meestal wil ze de fles. Leuk is anders, maar dat weet je van tevoren als je ouders wordt. Lars en ik gaan er om de beurt uit, dat scheelt. Maar ik kijk er wel naar uit dat ze straks van zeven tot zeven doorslaapt."

Bron: Nu.nl Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook