Oeps: dubbelzinnig bikinibroekje gaat viral

Velen vinden het maar bijzonder.

Lees ook

First of all: het is allesbehalve erg als je een keer doorlekt. We mean, het is elke vrouw weleens overkomen, en ja, wij zijn nou eenmaal een keer per maand ongesteld. Maar om nou een bikinibroekje aan te trekken waarbij het lijkt alsof je ongesteld bent…

Viral

Het Britse warenhuis Marks & Spencer is geliefd door celebs als Meghan Markle en Angelina Jolie. Met zulke klanten kunnen we stellen dat ze enigszins verstand hebben van fashion. Toch gingen ze laatst door een opmerkelijk bikinibroekje viral op social media. De dubbelzinnige print houdt de gemoederen namelijk flink bezig.

Lees ook: ZARA komt onverwachts met geweldige swimwear-collectie

Reacties

“Stijlvol met een ombre-print, die je spontaan je strandlaken en zonnebrandcrème laat pakken”, luidt de beschrijving op de website. Klanten denken echter dat je liever een tampon wil pakken na het aantrekken van de bikini. Of het een bewuste grap was of het modebedrijf het over het hoofd heeft gezien durven we niet te zeggen. Maar door de rode ombre-print op het bikinibroekje lijkt het net of je bent doorgelekt.

“Hebben ze het broekje überhaupt aan een vrouw laten zien voordat het in productie ging?” vraagt iemand zich af in de recensies. “Het rode vlak aan de voorkant doet het lijken alsof ik heel erg ben doorgelekt tijdens mijn menstruatie. Daar wil ik niet in gezien worden.” Een andere klant laat weten dat ze de top heeft gehouden, maar het broekje snel heeft weggedaan.

Een andere theorie is dat de designer van het ongelukkige ombre-broekje het juist expres deed. "Misschien is het rood bewust op die plek geplaatst, zodat als je eens doorlekt, je er niets van ziet", stelt een creatieve Twitteraar. Hmm, wat denk jij?

Bron: Marie Claire Beeld: Twitter, SATC

Laatste nieuws

Zie ook