slogan

Zó kom je erachter welke zonverzorging het beste is voor jouw huid

Heb jij al een vakantie geboekt? Of blijf je lekker in eigen land genieten van de zon? Hoe dan ook, er is één ding wat je niet mag vergeten: zonverzorging. Met Grazia's huidverzorgingstest in samenwerking met Lancaster kom jij erachter welke zonverzorging het beste is voor jou.

Bescherming

Lancaster is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in de effecten die zonlicht op de huid kan hebben, waardoor je verzekerd bent van de beste bescherming, maar je huid ook verzorgt en voorziet van een healthy glow. Of je nu in de schaduw in je tuin ligt, in een lounge chair op het strand of met een wijntje op het terras; Lancaster is deze zomer jouw beste vriendin.

Doe snel HIER de test en kom erachter welke zonverzorging perfect is voor jou.

Full Light Technology

Alle producten van Lancaster zijn voorzien van Full Light Technology. Full light watte? Dat betekent dat Lancaster producten bescherming bieden tegen alle zonnestralen: UV B en A, Zichtbaar Licht en Infrarood. Want niet alleen zon is schadelijk, ook kunstlicht en bijvoorbeeld licht van je computerscherm. Zichtbaar licht zorgt onder andere voor vroegtijdige huidveroudering en ongelijkmatige pigmentatie. De meeste zonverzorging beschermt de huid zo'n 10%. Dankzij de Full Light Technology kan Lancaster 100% bescherming bieden.

Meteen shoppen? Dat kan!

Fast Tan Optimizer

Sun Sport

365 Sun Self Tan

Sun Beauty

Sun Perfect

Sun Sensitive

Tan Maximizer After Sun

Dit artikel is in samenwerking met Lancaster geschreven.


,