Heftig: details rondom aanval op vader Nicolette van Dam onthuld

Verschrikkelijk!

Lees ook

In februari werd het verschrikkelijke nieuws naar buiten gebracht dat de vader van Nicolette van Dam, René, in het ziekenhuis zou liggen vanwege een brute roofoverval. De drie verdachten van het incident stonden vandaag voor de rechter en hierbij kwamen er allerlei gruwelijke details boven water.

Lees ook: Verschrikkelijk: vader Nicolette van Dam in ziekenhuis na roofoverval

Operaties

René is tot op de dag van vandaag nog steeds niet de oude sinds de overval. ''De klap is erg hard aangekomen. In het ziekenhuis heeft hij meerdere operaties ondergaan. Hij moet momenteel eten en drinken met een rietje. Hij was enigszins hersteld, maar bleef last houden van zijn schouder. Drie weken geleden is hij opnieuw geopereerd, en is nu terug bij af. Zijn leven staat op z’n kop", vertelt zijn advocaat.

De rechter spreekt over de gruwelijke details van het incident. ''Op klaarlichte dag is hij zo hard in zijn gezicht geslagen dat hij ongeveer alles heeft gebroken wat hij in zijn gezicht heeft.'' Op het moment dat hij op de grond lag, hebben de verdachten al zijn spullen ingepikt en vervolgens weggevlucht.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook