Ariana Grande doet boekje open over periode na dood Mac Miller

"Ik was heel dronken"
Ariana Grande doet boekje open over periode na dood Mac Miller

Na het overlijden van haar ex-vriend Mac Miller greep Ariana Grande regelmatig naar alcohol. Het was voor haar de enige manier om om te gaan met het "allesoverheersende" verdriet.

Dronken

Mac Miller werd in september 2018 dood gevonden in zijn woning in Los Angeles na een overdosis. Jarenlang waren hij en Ariana goede vrienden, wat uitbloeide tot een twee jaar durende relatie. Maar aan het sprookje kwam een einde toen de zangeres het niet meer kon opbrengen om met de rapper samen te zijn, doordat hij kampte met een alcoholverslaving.

Ondanks dat de zangeres al vrij snel na de breuk dolgelukkig was met verloofde Pete Davidson, zette het verschrikkelijke nieuws haar wereld op zijn kop. "Als ik heel eerlijk ben, kan ik me die maanden van mijn leven niet meer herinneren", zegt Ariana in een interview. "Ik was heel dronken en heel verdrietig."

Lees ook: 'Ik dacht dat ik Mac Miller kon redden'

Thank U, Next

Behalve de dood van Miller kreeg de 26-jarige zangeres te maken met een terreuraanslag tijdens haar concert in Manchester en scheidde ze van haar verloofde Pete Davidson. Die moeilijke tijd inspireerde haar tot het maken van haar meest recente album Thank U, Next. "Ik kan me niet meer herinneren hoe het begon en hoe het eindigde. Maar ineens waren er tien liedjes."

Lees ook: Ariana Grande reageert op dood Mac Miller

Zelfrealisatie

Het maken van de plaat liet haar inzien dat ze ook tijd met zichzelf moest doorbrengen. "Het was een moment van zelfrealisatie. Het dwong me om alles onder ogen te zien. Om geen afleiding meer te zoeken en de ellende zelf op te moeten ruimen."

Bron: BuzzE, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f978faf8a56f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });