slogan

Ariana Grande reageert op geruchten rondom breuk met Mac Miller

Na twee jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, lijkt het tussen Ariana Grande en Mac Miller over en uit te zijn. De geruchten rondom de breuk gingen al een tijdje, maar de zangeres lijkt ze nu ook zelf te bevestigen. 

Respect en dankbaar

Op haar Instagram Stories besloot de zangeres van zich te laten horen, en reageerde ze op de vermeende breuk tussen de twee artiesten. "Hi! Dit is een van mijn beste vrienden ter wereld en behoort ook tot mijn meest favoriete personen op aarde: Malcolm McCormick. Ik heb enorm veel respect voor hem en ik ben dan ook dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen. Op welke manier dan ook. Of onze relatie nou veranderd is of niet, en wat de toekomst ons ook brengt."

Onvoorwaardelijke liefde

En daarmee lijkt de zangeres de breuk met de rapper te bevestigen. De twee kenden elkaar overigens al vier jaar voordat ze überhaupt een relatie kregen, maar lijken nu in ieder geval tijdelijk even hun eigen weg te gaan. "Onvoorwaardelijke liefde is niet egoïstisch. Het is juist goed het beste voor die ene persoon te willen, zelfs als jij het op dat moment misschien niet bent. Ik wil dan ook dat je weet dat ik je altijd zal blijven steunen en enorm trots op je ben." Zucht... gingen alle break-ups maar zo liefdevol!

Lees ook: Ariana Grande voor het eerst in zes maanden gespot

Bron: Cosmopolitan US Beeld: Getty

 

 


,