Win pastelkleurige Dr. Martens sandalen t.w.v. €140

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten… We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je 3x kans op pastelkleurige Dr. Martens sandalen t.w.v. €140.

Stoere stappers

Ben jij niet zo van de girly sandaaltjes, maar heb je liever een paar stoere stappers? Dan zijn de Dr. Martens Blaire sandalen gegarandeerd jouw ding. De nieuwste versie van de gladiator is een lichte sandaal met subtiele wedge. De chucky zool heeft een stevige, duurzame Goodyear-rand waardoor-ie niet alleen cool is, maar ook comfy.

De sandaal is er in drie zomerse kleuren, maar heeft nog altijd het klassieke Dr. Martens-DNA. Denk aan de gegroefde zijkanten en zichtbare stiksels. Mix & match de sandalen zoals jij wil; nonchalant onder een basic mom jeans, onder een cute jurkje voor stoere twist of om je all black outfit een touch of color te geven. Alles kan en alles mag!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

BLUE MOON
PASTEL YELLOW
SALMON PINK

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, vermeld als opmerking welke kleur en welke maat je wil winnen en wie weet ben jij the lucky one!

@MailAndWin(MZePoCdVn2)

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook