André Hazes openhartig: ‘Mijn moeder is ergens heel erg ziek’

'Ze is gewoon verdwaald'

Lees ook

André Hazes onthult in de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? dat hij zijn moeder Rachel allesbehalve begrijpt. "Mijn moeder is ergens gewoon heel erg ziek."

Contact

Het zat André nooit echt lekker dat het contact met zijn moeder jaren geleden ineens verbroken werd. Dit kwam grotendeels doordat hij een relatie kreeg met de 16 jaar oudere Monique. "Mijn moeder en ik waren natuurlijk weer even goed”, vertelt André aan Johnny. "Toen heb ik ook aan haar gevraagd: ’Waarom was dat? Hoe kun je nou drie jaar geen contact hebben met je zoon?’ En dan was ze er heilig van overtuigd: ’Ja, maar dat lag niet aan mij.’ Dus zij ziet dat dan niet."

Lees ook: André Hazes openhartig over relatie met Monique Westenberg

Ziek

De zanger koestert gelukkig geen wrok. "Weet je wat het is? Ik kan op haar niet boos zijn, mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek ofzo. Ik heb heel veel respect voor haar, voor alles wat ze heeft gedaan als moeder, dat is echt petje af. Maar ze is gewoon verdwaald ofzo, en ik hoop gewoon dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt." De aflevering wordt aanstaande maandag uitgezonden.

Bron: Telegraaf, Show, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook