Column Rose Bertram: ‘Natuurlijk hebben wij ook obstakels gehad’

Rose leeft the glamorous L.A. Life.

Lees ook

Rose Bertram (24) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze woont samen met haar vriend Gregory van der Wiel en dochter Naleya (1) in Los Angeles en leeft daar the glamorous L.A. Life.

Hollywood-gekte

"Deze week waren mijn vriend Greg en ik zes jaar samen. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Op de dag zelf heb ik hem meegenomen naar een Japans restaurant in Hollywood Hills, waar we heerlijk hebben gegeten. Een paar dagen later had hij een verrassing voor mij: een helikoptervlucht over Los Angeles. Dat was fantastisch, we vlogen over de Hollywood-sign en over de enorme huizen van de grote sterren. Natuurlijk is het vet om te zien hoe de celebs wonen, maar voor Greg en mij is het vooral motiverend om naar die huizen te kijken. Wij willen nog zo veel bereiken hier, en als je over die grote villa’s vliegt, zie je weer even wat er allemaal kan."

"The sky is the limit in L.A, dat is ook een van de redenen waarom we hier altijd hebben willen wonen. Niet alle relaties houden stand in de gekte van Hollywood. Ik denk dat het veel moeilijker is om hierheen te komen als je nog maar net samen bent. Er hangt hier een bepaalde vibe en als je mentaal niet sterk bent, kun je je makkelijk laten meeslepen. Dan gaan mensen zich bijvoorbeeld afvragen of ze niet beter kunnen krijgen en dan ligt de verleiding op de loer. Greg en ik weten na al die jaren precies wat we aan elkaar hebben."

Obstakels

"Natuurlijk hebben wij ook obstakels gehad: ik heb altijd veel gereisd voor mijn modellenwerk, hij was fulltime bezig met zijn voetbalcarrière. We zijn daardoor vaak verhuisd: van Parijs naar Turkije, Italië en Canada. Dat was soms best heftig, maar juist daardoor hebben we elkaar ontzettend goed leren kennen. We zijn natuurlijk ook alle twee Europees, dat scheelt ook. Hij komt uit Nederland, ik uit België en we zijn op dezelfde manier opgevoed – heel normaal, heel simpel."

"Ik vind het, zeker nu we in Los Angeles wonen, heel belangrijk om dat ook aan onze dochter door te geven. Voor ons geen privéscholen hier; Naleya gaat sinds kort naar een soort schooltje voor kindjes van haar leeftijd, en daar is het helemaal niet chic ofzo. Dat hoeft voor ons gewoon niet. Twee jaar geleden hebben Greg en ik matching tattoos laten zetten, namelijk de zin ‘To Infinity And Beyond’. Niet omdat we fans zijn van Toy Story – we kwamen er zelfs pas later achter dat de quote uit die film komt. Maar dat is hoe we onze relatie zien: tot in de oneindigheid en misschien nog wel verder."

Laatste nieuws

Zie ook