Dit vindt Máxima van de baard van Willem-Alexander

Niet echt heel verrassend dit!

Lees ook

Vandaag eindigde het vijfdaagse staatsbezoek van Willem-Alexander en koningin Máxima met een persgesprek. Dit moment biedt de aanwezige journalisten de mogelijkheid om vragen te stellen. Eén van de journalisten vroeg Willem-Alexander naar zijn nieuwe look. En dan hebben we het natuurlijk over zijn veelbesproken baard.

Lees ook: Máxima gesprek van de dag door opvallende outfits

Baard

Een tijdje geleden was de baard van Willem-Alexander het gesprek van de dag. De aanwezige koningshuisverslaggeefster Sandra Schuurhof, vroeg wat de koning nou vindt van alle commotie rondom zijn nieuwe baard.

"Ik voel het met name, want het is nogal kriebelig", zegt hij lachend. Daarna wordt er ook aan Máxima gevraagd wat haar mening nu precies is over het nieuwe uiterlijk van haar man. "Het staat hem heel goed! Ik ben er positief over."

Reactie

Willem-Alexander haakt hier direct op in. "U denkt toch zeker niet dat ik een baard zou hebben als mijn vrouw het niet goed zou vinden?" Gelukkig kan Máxima hier hard om lachen. En zo zien je maar weer, het is overal hetzelfde. Zelfs bij the royals.

Bron: Shownieuws | Beeld: Twitter, BSR

Laatste nieuws

Zie ook