Olcay Gulsen openhartig over depressie

Ze zat er even doorheen.

Lees ook

Olcay Gulsen runde jarenlang het populaire merk Supertrash. Ondanks het lange succes van het merk, zat Olcay er ook vaak doorheen. De RTL Boulevard-presentatrice vertelt in een interview met Beau Monde openhartig over de moeilijke periode waar ze doorheen is gegaan.

Moeilijke periode

Het leven ging niet altijd over rozen voor de zakenvrouw. Hoewel Supertrash twaalf jaar lang goed liep, heeft haar leven ook dieptepunten gekend. “Ik denk dat iedereen wel dingen meemaakt in het leven, daar later op terugkijkt en op zoek gaat naar antwoorden. Heel lang dacht ik dat alles wat er was gebeurd, niet zoveel effect had op mijn dagelijks leven, maar dat is natuurlijk niet zo", vertelt ze.

"Het was een interessante reis om terug te blikken. Op de relatie met mijn vader bijvoorbeeld. Ik was nooit echt boos op hem, maar mijn gewelddadige jeugd gaf me wel een blokkade. Ik kon geen echte relaties aangaan en had last van vertrouwens-issues. Het was een heel proces om te kunnen zijn wie ik echt ben", aldus Olcay.

Lees ook: Olcay Gulsen voelt zich te grazen genomen door RTL-collega's

Ongelukkig

Gek genoeg voelde Olcay zich ondanks het succes van Supertrash alsnog niet gelukkig.

“Ja, ik was ongelukkig, maar dat had dus vooral met mezelf te maken. Ik heb in die tijd geleerd dat je geen groot succes hoeft te hebben om gelukkig te zijn. In de jaren dat ik succesvol was, voelde ik me vooral eenzaam. Scoren was voor mij belangrijk en geloof mij, daar krijg je een verschrikkelijk leeg bestaan van. Grappig genoeg vind ik mezelf op dit moment veel succesvoller.”

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook