slogan

Olcay Gulsen bedolven onder kritiek

Oh-oh, Olcay Gulsen heeft zich flink in de nesten gewerkt. De presentatrice haalde zich gisteren de woede op de hals van menig kijker, nadat ze in RTL Boulevard aan het woord kwam over de plussize paspoppen van Nike

Fatshaming

Olcay kreeg tijdens en na de uitzending te maken met boze berichten op social media, omdat ze zich volgens sommigen te negatief uitliet over de nieuwe paspoppen van het sportmerk. Zo werden haar opmerkingen als fatshaming gezien, iets waar Olcay na de uitzending toch wel van geschrokken is.

Lees ook: Olcay Gulsen vertelt reden achter relatiebreuk Ruud de Wild

Reacties

Zo zei ze dat ze het "vrij onwaarschijnlijk vindt dat deze vrouw fit genoeg is om te gaan sporten". Wel benadrukte ze dat ze het goed vindt dat Nike dit doet, en dat je ongeacht welke maat je hebt, je altijd moet kunnen sporten. Toch kon ze het hier niet echt meer mee goedmaken en was het kwaad op online media al geschied.

Op haar eigen Instagram heeft Olcay inmiddels haar excuses aangeboden. "Lieve mensen.. ik ben absoluut geen fatshamer en het spijt mij als ik mensen heb gekwetst, want dat is nooit mijn bedoeling geweest. Wellicht heb ik het niet goed uitgelegd, maar alsnog mijn oprechte excuses. Ik hou van mensen in elke vorm", aldus Olcay.

Bron: Welingelichte Kringen Beeld: BSR, Instagram


,