Chantal Janzen over presenteren Eurovisie Songfestival

Gaat ze het doen?

Lees ook

Volgend jaar hosten wij als Nederland natuurlijk het Eurovisie Songfestival. Na enige strijd om welke stad daarvoor geschikt zou zijn, gaat het er nu alleen nog om wie het festival mag presenteren. Meerdere namen worden genoemd en Chantal Janzen is daar één van. De vraag is of de blondine de klus zelf ook ziet zitten.

Gevraagd

RTL Boulevard ging langs bij de presentatrice om te vragen hoe Chantal er zelf in staat. De blondine is nog niet gevraagd door de organisatie maar laat wel weten 'ja' te geven als antwoord. "Als ik gevraagd zou worden, zou ik het wel doen", aldus Chantal.

Lees ook: Gaat déze ster Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival?

Samenwerken

Chantal denkt alleen niet dat de organisatie van het Songfestival haar nog gaat vragen. "Het is een NPO-feest om het zo maar even te zeggen. En ik snap wel dat je mensen van de NPO daar dan voor vraagt", legt ze uit.

Wel is het volgens Chantal een goed idee om de omroepen samen te voegen voor het Songfestival. "Ik vind het wel een heel leuk gebaar als je omroepen samenvoegt en dan zegt: 'Goh, zullen we mensen delen?'", zegt Chantal.

Wie het Europese-feest dus echt zal gaan presenteren moeten we nog even afwachten, maar Chantal heeft in ieder geval groen licht gegeven.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook