Grazia’s adventskalender: 2x YAYA velvet pak & kanten top t.w.v. €239,85

Doe mee en maak kans!

It’s beginning to look a lot like Christmas… Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 2x een YAYA velvet pak & kanten top t.w.v. €239,85.

Party ready

De show stelen tijdens de feestdagen? Dan moet je bij YAYA zijn. The Essentials collectie sluit het seizoen feestelijk af. De items zijn party-waardig, maar ook casual sporty. Denk aan donkere rijke kleuren zoals roest, donker oranje en grijs en stoffen als satijn en velvet. Van chique broeken met een sportief streepje aan de zijkant tot cocktailjurken in jersey. Classy, maar comfy!

Eén van onze favoriete outfits – waarmee je aan de kersttafel kunt aanschuiven, op een New Years Eve party kunt aantrekken, maar daarna ook nog gewoon naar kantoor kunt dragen – is het fluwelen pak in combinatie met de kanten top. De klassieke getailleerde blazer en broek met wijde pijpen met elastische tailleband zijn gemaakt van fluweel, maar hebben een sporty touch en de roestbruine kleur is helemaal van nu. De zwarte kanten top maakt het plaatje af. Als kers(t) op de taart een paar mooie pumps of sneakers eronder en je bent ready to go!

Doe mee!

Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je kledingmaten achter, en wie weet ben jij the lucky one! Niet getreurd. De prijs kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

@MailAndWin(bcVfmMal5s)

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws