Grazia’s adventskalender: 2x Red-Rag western boots t.w.v. €249,95

Doe mee en maak kans!

It's beginning to look a lot like Christmas… Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 2x Red-Rag western boots van leer t.w.v. €249,95.

Western trend

Als er één trend is dit najaar, dan is het de western boot wel. Onder een girly jurkje, stoere mom jeans of chique rok; ze geven elke outfit net die extra touch. Bij schoenenmerk Red-Rag is de keuze reuze. De western boots zijn er van hoog tot laag, bruin tot zwart en lak tot suède.

Onze favoriet? De extra lange zwarte boots met croco print in lak. Ze zitten door het hoogwaardige leer als gegoten en door de rits aan de binnenkant trek je ze makkelijk aan en uit. These boots are made for walking!

Behalve cowboy laarzen heeft het Nederlandse schoenenmerk ook biker boots en sneakers. Altijd no-nonsens, ietwat brutaal en met een uitgesproken look en verrassende designs. De najaarscollectie zit vol winterse kleuren, gedurfde details en bijzondere materialen en prints. Stuk voor stuk eyecatchers!

Doe mee!

Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je schoenmaat achter, en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. De schoenen kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws