Schoonzus Liam Hemsworth haalt uit naar Miley Cyrus

Aii...

Lees ook

Liam Hemsworth en Miley Cyrus verbraken afgelopen augustus hun huwelijk van acht maanden. Het leek er in eerste instantie op dat de twee op een goede manier uit elkaar zijn gegaan. Maar nu blijkt er tóch een addertje onder het gras te zitten.

Uit elkaar

Miley vond na haar breuk met Liam al snel een nieuwe vlam. De zangeres is nu samen met Cody Simspon, terwijl ze niet lang daarvoor nog een kortstondige relatie met Kaitlynn Carter, wie weer de ex van Brody Jenner is, had.

De zangeres deelde vorige maand een aantal kiekjes van haar en Cody samen om haar fans te laten weten dat ze officieel een setje zijn, ook deelde ze een video waarin ze haar ex Liam – zo leek het – nog even de les wilde lezen. In de video spreekt Miley over 'hoe slecht alle mannen zijn' en dat ze 'daarom wel lesbisch moest zijn'.

Lees ook: Miley Cyrus deelt sneer uit naar ex-man Liam Hemsworth

Sneer

Nu lijkt ze zelf de dupe te zijn van kritiek, want Elsa Pataky, die getrouwd is met Liams oudere broer Chris Hemsworth, heeft geen goed woordje over voor de zangeres. “Ik denk dat hij veel beter verdient", laat ze weten.

Liam is inmiddels samen met actrice Maddison Brown en lijkt zich weer stukken beter te voelen. Dat kan ook zijn schoonzus beamen.“Na een relatie waaraan je tien jaar hebt toegewijd, is hij een beetje neerslachtig. Maar hij gaat er goed mee om. Hij is een sterke jongen en hij verdient het beste. Je vindt altijd steun in je familie, en dat vindt hij vooral in zijn broer die hem veel heeft gesteund", aldus Elsa.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook