slogan

Miley Cyrus bevestigt nieuwe relatie

Miley Cyrus heeft een nieuwe vriend en het is geen onbekende.

Wie is deze keer de gelukkige?

Miley werd vorige week - twee weken nadat het uit ging met Kaitlynn Carter - met een nieuwe liefde gespot. De zangeres zou haar hart hebben verloren aan niemand minder dan Cody Simpson, die we naast zijn zangkunsten ook kennen als de ex van Gigi Hadid.

De twee werden samen gezien tijdens een lunchdate, waarna Miley bakken met kritiek over zich heen kreeg. 

Lees ook: Heartbreaking: het moment wanneer Liam Hemsworth de scheidingspapieren invulde

Kritiek

Fans zouden het namelijk nogal snel vinden, dat Miley nu alweer een andere vriend heeft. Zelf is Miley klaar met alle kritiek rondom haar liefdesleven en laat ze via haar Instagram Stories weten zich er niks van aan te trekken.

Ze vraagt haar fans om haar juist te steunen. "Ik weiger me terug te trekken en alleen thuis te daten want a. dat is niet leuk en b. extreem ongemakkelijk en het brengt me in een kwetsbare positie. Ik wil graag een activiteit doen tijdens een date en niet gevangen zitten in mijn eigen huis waar niets anders te doen is dan 'Netflix and chill', schrijft Miley.

Reactie

Miley legt uit dat het daten ook voor haar nieuw is. "Ik heb dit nooit eerder gedaan als een volwassen vrouw. Sinds mijn tienerjaren heb ik bijna altijd relaties gehad met uitzondering van een paar pauzes, waarin ik mij meestal te pletter werkte. Mensen ontmoeten of vertrouwen in mijn positie is al moeilijk genoeg."

"Je hoeft geen medelijden met me te hebben, daar vraag ik niet om", gaat Miley verder. "Ik heb een geweldig leven en dat zou ik voor geen goud inruilen voor privacy, maar alsjeblieft maak het me niet moeilijker dan het al is. Ik probeer het licht op te nemen. Wen er maar aan dat ik aan het daten ben. Dit is wie ik nu ben."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HITZ Sabah (@hitzsabah) op

Bron: Tag Mag | Beeld: BSR, Instagram


,