Fantastisch: Fendi’s nieuwste tas heeft een ingebouwd parfum

Heerlijk!

Lees ook

Fendi introduceert een fantastische tas die niet enkel een lust is voor het oog. Het Italiaanse modehuis heeft namelijk een tas ontworpen met een ingebouwd parfum.

Geur

De multifunctionele tas is in samenwerking met parfumeur Francis Kurkdjian op de markt gebracht. Het parfum genaamd FendiFrenesia is speciaal voor deze tas ontwikkeld. De geur belooft een combinatie van vanille, rozen en labdanum hars te zijn. Door een unieke techniek blijft de geur maar liefst drie jaar 'hangen' in de tas.

Lees ook: Viral: internet gaat los om hilarische sjaal Fendi

Formule

Voor deze speciale samenwerking is gekozen voor Fendi's iconische Baguette bag. Het leer van de tas is doordrenkt met de nieuwe geur en er is keuze uit drie verschillende Baguettes.

Een tas voor mannen, één voor vrouwen en een mini-variant genaamd de Nano Baguette. Fendi houdt het gebruik van deze nieuwe techniek exclusief, want de tassen zijn slechts zestien dagen te koop.

De kleine, maar prachtige Nano Baguette kost €450. Een pittig prijskaartje, maar dan heb je ook wel echt iets heel unieks. Plus: je ruikt ontzettend lekker.

Bron: Harper's Bazaar | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook