Wauw: Beyoncé deelt beelden Ivy Park x Adidas collectie

Wauw!

Lees ook

Vorig jaar april maakte Beyoncé bekend dat Ivy Park en Adidas een samenwerking aangaan, en we kunnen niet wachten tot de lancering van deze collectie. Deze week gaf Beyoncé haar volgers via Instagram opnieuw een kleine sneak peek van de door haar ontworpen collectie, en we are hyped!

Video

Hoewel de zangeres eerder al een paar foto's van de collectie toonde, deelt ze nu een video op haar Instagram. "Ik vind liefde in alles wat ik doe" en "Deze barrières zullen me niet stoppen", roept ze in de video.

Lees ook: Beyoncé en Jay Z namen eigen bubbels mee naar Golden Globes

Collectie

Zo zien we op de beelden opnieuw de bekende Adidas Samba-sneaker, met daarop het Ivy Park-logo gecombineerd. Daarnaast zijn zien we sportleggings, joggingpakken, sneakers en hoodies, allemaal in wit, bordeauxrode en oranje tinten.

De collectie is volledig unisex, zo vertelde Beyoncé eerder. "Ik concentreerde me op het ontwerpen van een unisex-collectie in de vorm van schoenen en kleding, omdat ik zoveel mannen zag in Ivy Park", vertelt Queen B.

"De manier waarop zij het merk hebben omarmd is een onverwachts geschenk. Ik waardeer de schoonheid van genderneutrale kleding en het overtreden van de zogenaamde moderegels", aldus de zangeres.

IVY PARK January 18

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

IVY PARK January 18

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Bron: Glamour | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook