Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zware tijd voor Nikkie de Jager

Heftig!

Zware tijd voor Nikkie de Jager

YouTube-ster Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, heeft last van nachtmerries van de afperser die haar dwong uit de kast te komen als transgender. Dat vertelt ze op Instagram Stories.

Stress

Haar inmiddels wereldbekende coming-out, heeft Nikkie veel goeds gebracht. Eerder liet ze weten dankbaar te zijn dat ze nu eindelijk helemaal zichzelf kan zijn. Ook de vele lieve reacties deden haar goed. Maar het is geen makkelijke periode geweest. Ze heeft ook nachtmerries en veel stress. "Het heeft mijn lichaam zo veel stress en onrust bezorgd", aldus Nikkie.

Lees ook: NikkieTutorials laat van zich horen na coming out

Antwoorden

Op Instagram Stories beantwoordde de YouTube-ster nog meer antwoorden van fans over haar coming-out. Nikkie gaat vooralsnog geen stappen ondernemen tegen de persoon die dreigde bekend te maken dat zij transgender is, al weet ze wel wie het is. "Ik wil mezelf niet verlagen tot zijn level. Ik ben beter dan dat", liet ze weten.

De video van de YouTuber twee weken geleden was wereldnieuws. Zij vertelde dat zij mede besloten had dit met de wereld te delen omdat iemand haar chanteerde met haar geheim.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR