Volgers Fajah Lourens woedend om video

Volgers vinden dat de brunette dierenleed promoot.

Lees ook

De volgers van Fajah Lourens zijn niet de spreken over een filmpje dat de brunette deelde op haar Instagram. De actrice is op vakantie op het zonnige Curaçao en is hier gaan zwemmen met dolfijnen. Zo konden haar volgers zien in een video op Instagram. Veel volgers vinden dat ze dierenleed promoot en de reacties zijn dan ook niet mals.

Zwemmen met dolfijnen

Fajah schrijft onder het bericht dat ze veel plezier heeft gehad tijdens de activiteit.

"Afgelopen week hebben we kennis mogen maken met deze prachtige dieren tijdens ons bezoek aan Dolphin Academy. Ze hebben ook een prachtig programma voor kinderen met een beperking. Deze kinderen hebben erg veel baat bij zwemmen met dolfijnen."

Lees ook: Fajah Lourens showt goudeerlijke foto van lichaam

Reacties

Echter ziet niet iedereen dit zo. Veel volgers vinden dat dit echt niet kan en leggen haar uit dat dolfijnen geen entertainers zijn.

"Ik snap niet dat je dit post. Dolfijnen zijn geen entertainers! Ze horen in het wild. Hiermee promoot je dierenleed. Is dit onwetendheid? Verdiep je dan even hierin en verwijder deze post alsjeblieft zo snel mogelijk om niet nog meer mensen op dit idee te brengen", is slechts een van de reacties.

"Nope, niet doen Fajah" en "Ik had jou wijzer ingeschat", wordt verder geplaatst onder de foto. In de reacties ontstaat een hele hoop ophef.Er zijn echter ook fans die vinden dat het een mooie ervaring is en dat mensen niet zo moeten zeuren. Aan Shownieuws heeft Fajah laten weten geen behoefte te hebben om op de ophef te reageren.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook