Leontine Borsato redt Anouk uit resort in Marokko

De zangeres vertelt over de creepy situatie.

Lees ook

Nu Marokko alle vluchten van en naar Nederland geschrapt heeft, zit Anouk vast op een resort in Marrakesh. Het resort is inmiddels helemaal verlaten. Anouk vertelt over deze rare situatie op IGTV.

Creepy

"Ik zit dus nog in Marrakesh. Het is een beetje raar allemaal, want ik zit in een mega groot resort waar heel veel kamers en villa's zijn. Ik zweer het, ik ben de enige die over is in het hele resort", begon de zangeres gisteren haar verhaal.

"Het is best een beetje creepy", liet Anouk weten. Eerst waren er nog vier villa's verhuurd, maar nu was Anouk de enige. Wel zag ze af en toe nog een bewaker lopen. Verder liet ze weten dat alle restaurants, sportruimtes en openbare ruimtes dicht zijn.

Lees ook: Martijn Krabbé reageert op The Voice-ruzie met Anouk

Paniek

"Ik heb niet snel iets van: 'Oh ik ga in paniek raken', maar ik zou toch wel graag thuis zitten bij mijn kinderen."

Anouk zou vier dagen naar het resort gaan om te schrijven. De zangeres heeft astma, maar heeft nu niet genoeg puffers mee. "Daar raak ik eigenlijk wel een beetje van in paniek, want als ik dat niet meer heb, heb ik een probleem."

Gelukkig redde vriend Ali B haar uit de brand, hij heeft namelijk extra puffers laten brengen. "Dankjewel daarvoor. Zo schattig, daar ben ik zo blij om", bedankt de zangeres haar collega.

Leontine Borsato

Inmiddels heeft ook Leontine Borsato Anouk geholpen in deze rare situatie. Leontine kent de eigenaar van een hotel in Marrakech en heeft Anouk meteen laten ophalen zodat ze daar naartoe kon.

Het hotel is eigenlijk gesloten voor gasten, maar Anouk was een uitzondering. De zangeres laat weten goed geslapen te hebben en zich nu weer veilig te voelen.

Liefs vanuit Marrakesh ❤️

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Bron: Shownieuws, RTL Nieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook