Jaimie Vaes reageert op corona-kritiek

Jeetje...

Lil' Kleine kon de afgelopen dagen op veel kritiek rekenen en daar is vriendin Jaimie Vaes helemaal klaar mee.

Vakantie naar Dubai

Net voordat premier Rutte op zondagavond iedereen opriep om thuis te blijven, vloog de rapper met vriendin Jaimie en zoon Lío naar Dubai om vakantie te vieren.

Zijn volgers werden vervolgens getrakteerd op fijne vakantiekiekjes, waarop massages, luxe etentjes en chillen bij het zwembad te zien waren. En dat schoot bij zijn fans nogal in het verkeerde keelgat.

Lees ook: Jaimie Vaes: 'In onze relatie is veel veranderd'

Commentaar

De rapper en zijn vriendin werden daarom belaagd met negatieve reacties. Jaimie is het inmiddels behoorlijk beu en besloot te reageren.

"Als wij onze vakantie hadden afgezegd en vervolgens thuis waren gebleven, was het dan wel goed geweest voor jullie? En hadden jullie dan wel een keer je commentaar voor je gehouden? Of mag iedereen voor zich weten hoe hij/zij deze aankomende tijd doorbrengt en zorgt voor een veilige omgeving voor zijn/haar eigen gezin?"

Jorik lijkt zich echter niet zo druk te maken om alle reacties. Zo is in zijn Instagram Stories te zien dat hij gewoon nog uiteten gaat en ook een shopsessie niet aan zich voorbij laat gaan.

Bekijk hieronder het hele bericht van Jaimie.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws