Intieme familiefoto’s te zien bij speech koning Willem-Alexander

Aha!

Lees ook

De toespraak over het coronavirus die koning Willem-Alexander gisteren hield, werd door miljoenen mensen bekeken. De koning deed een beroep op de saamhorigheid om zo samen door de coronacrisis te komen, maar dat was niet het enige opvallende aan de speech.

Speech

De koning noemde de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te houden "noodzakelijk en ingrijpend". Daarnaast sprak hij zijn medeleven uit naar zieken en nabestaanden van mensen die zijn overleden aan het virus, en benadrukte hij nog dat we elkaar in deze moeilijke tijd niet in de steek moeten laten.

Lees ook: Máxima's zorgen om dochters door coronavirus

Foto's

De bemoedigende woorden van de koning waren echter niet het enige waar over gesproken werd op social media. Verschillende Nederlanders waren namelijk benieuwd naar wat er nou precies op de foto's, die achter Willem-Alexander stonden, te zien was.

In de kamer waar de koning de speech gaf stonden namelijk een aantal intieme familiefoto's. "Nu kan ik vannacht niet slapen omdat ik niet weet wie of wat er op die foto achter uw (voor de kijkers) linkerschouder staat!", schrijft een Twitteraar.

Bron: Twitter | Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook