Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Opnieuw flinke klap voor Monique Westenberg

Oh no...

Opnieuw flinke klap voor Monique Westenberg

Het zit niet mee voor Monique Westenberg. De blondine heeft opnieuw met een flinke tegenslag te maken. Ze vertelt erover op haar Instagram.

Verdrietig nieuws

Na haar veelbewogen relatie met André Hazes leek het eindelijk weer goed te gaan in huize Hazes, maar Monique kreeg gisteravond opnieuw met droevig nieuws te maken. Haar hond Star in Bonaire is namelijk overleden.

Lees ook: Groot verdriet voor Monique Westenberg

Zwak

"Ik had meteen een zwak voor haar. Een mixje tussen Gioia en Dunya", schrijft Monique bij een aantal foto's van de hond. Monique twijfelde zelfs om de viervoeter mee naar Nederland te nemen. "Als ik zeker had geweten dat ze met Gioia zou klikken was ik voor haar gegaan", vertelt ze.

Het nieuws dat Star is overleden komt hard aan bij Monique. "Stuk ben ik ervan. Star was één van de favorieten van de opvang en gelukkig heeft zij heel veel liefde gekend en fijne uitstapjes gemaakt. Dit meisje zal zo gemist worden", aldus Monique.

Twee jaar geleden ontmoette ik dit meisje, Star, voor de eerste keer op Bonaire. Ik had meteen een zwak voor haar. Een mixje tussen Gioia en Dunya. Afgelopen oktober zocht ik haar gelijk als eerste op toen we weer bij @fkkanimalrescue kwamen. Als ik zeker had geweten dat ze met Gioia zou klikken was ik voor haar gegaan. Vandaag kreeg ik het vreselijke bericht vanuit Bonaire dat Star gisteravond is overleden. Stuk ben ik ervan. Star was één van de favorieten van de opvang en gelukkig heeft zij heel veel liefde gekend en fijne uitstapjes gemaakt. Dit meisje zal zo gemist worden πŸ’” #starinheaven πŸ’«

Een bericht gedeeld door π™Όπš˜πš—πš’πš€πšžπšŽ π™½πš˜πšŽΜˆπš• (@moniquenoell) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BSR