Alia Shawkat schept duidelijkheid rondom relatie met Brad Pitt

Aha!
Alia Shawkat schept duidelijkheid rondom relatie met Brad Pitt

Alia Shawkat en Brad Pitt zijn niet aan het daten. De twee zijn slechts vrienden, zo liet Alia gisteren weten tegenover Vulture.

Samen gespot

De actrice en de bekende acteur werden eind vorig jaar voor het eerst samen gespot bij verschillende tentoonstellingen, waarna fans begonnen te speculeren dat de twee misschien aan het daten zouden zijn. "We zijn gewoon vrienden", reageert Alia op de geruchten.

Lees ook: HOLD ON: Jennifer Aniston draagt verlovingsring Brad Pitt

Foto's

Echter kan Alia zich voorstellen dat men gedacht heeft dat de twee misschien een stel waren. "Al mijn vrienden hadden zoiets van: wat is er aan de hand? En ze stuurden me foto's", vertelt ze. "Ik voelde me overweldigd. Het is dat gevoel van dat je naakt bent op school, zo van: oh god, iedereen kijkt naar me", aldus Alia.

Eerder deze week klapte Brad's ex Angelina Jolie nog uit de school over de reden van de scheiding tussen haar en Brad. "Ik scheidde voor de gezondheid van mijn gezin", vertelde Angelina in Vogue India.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f92928dd9013', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });