slogan

Spotted: de nieuwe vriendin van Brad Pitt

Brad Pitt heeft na een lange vechtscheiding met Angelina Jolie opnieuw geluk in de liefde gevonden. De acteur schijnt als een blok gevallen te zijn voor de 25 jaar jongere actrice Alia Shawkat.

Nieuwe vriendin 

De twee tortelduifjes zijn de afgelopen tijd meerdere keren samen gespot. Zo zou het stel dit weekend in Los Angeles een kunstexpositie bezocht hebben. Maar dat is niet de eerste date, want in september zouden de twee ook al samen gezien zijn. Toen ging de reis naar een première en niet veel later bezochten ze samen het het theaterstuk The New One. De hoofdrolspeler van dit stuk, Mike Borbiglia, deelde na afloop een foto op Instagram waar Brad en Alia ook op staan.

Lees ook: Angelina Jolie: 'Ik was mezelf een beetje verloren'

Alia Shawkat

Maar wie is Alia en waar kennen we haar van? Alia heeft meerdere acteerrollen op haar naam staan. Zo zou je de actrice misschien kunnen kennen als Maeby uit Arrested Development of als de zus van Paul Rudd in Living With Yourself. Op Instagram deelt ze haar eigen kunstwerken, een verzameling van abstracte en moderne kunst. 

Of de twee simpelweg goede vrienden zijn of daten is nog niet helemaal duidelijk, maar media denken het laatste. Wat denk jij? More than friends?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aaron Richter (@richterfit) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alia Shawkat (@__mutantalia__) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mike Birbiglia (@birbigs) op

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR


,