Ex-vriendin Miley Crus doet boekje open over zangeres

De blondine vertelt openhartig over hun relatie.

Lees ook

Miley Cyrus had na haar breuk met Liam Hemsworth niet lang last van liefdesverdriet, want ze was kort daarna alweer zoenend gespot met Kaitlynn Carter. In een interview met de podcast The Viall Files vertelt de blondine over hun romance in die tijd.

Privé

Kaitlynn is er door haar relatie met de zangeres erachter gekomen dat ze nooit meer een publieke relatie wil in de toekomst. Daarom heeft de blogster ook geen haast bij het vinden van een nieuwe liefde.

"Mocht ik een relatie krijgen, dan houd ik die heel privé. Toen Miley en ik in de herfst van 2019 uit elkaar gingen, heb ik mezelf voorgenomen om nooit, maar dan ook nooit, meer zo'n publieke relatie te hebben."

Lees ook: Miley Cyrus na breuk zoenend gespot met een ander

Publiciteit

Kaitlynn laat ook weten dat het leek alsof ze zaten te wachten op al die publiciteit, maar in werkelijkheid was dat anders. "We zaten echt niet te wachten op publiciteit, integendeel. Maar op een gegeven moment was het niet meer tegen te houden. Ach, het is wat het is."

De blogster was voor Miley samen met The Hills-ster Brody Jenner. Toen de foto's van de twee zoenende vrouwen verschenen op TMZ, reageerde Brody dan ook met "Pas maar op! Er zullen snel foto's volgen waarop Liam en ik elkaars handje vasthouden op het strand."

Miley kon er niet om lachen en schreef terug: "Brody, ga lekker een tukkie doen in je truck om even af te koelen #HotGirlSummer."

De zangeres heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze zich tot zowel mannen als vrouwen aangetrokken voelt.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook