Win een suncare-pakket van Collistar t.w.v. €136,42

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 4x kans op een suncare-pakket van Collistar t.w.v. €136,42.

Golden glow

In 28 jaar tijd heeft het Special Perfect Tan-assortiment van Collistar veel fans gekregen. Met nieuwe bijgewerkte formules en filters onderscheidt het zich vanwege een wetenschappelijke aanpak. Welke een uitstekende bescherming combineert met optimaal genieten van de zon op een veilige manier. De formules bieden niet één, maar vijf garanties om de huid te beschermen tegen verbranding door de zon en huidveroudering. Maar naast de volledige bescherming bevatten de zonproducten van Collistar ook een bruinversneller, om ervoor te zorgen dat je extra snel die zomerse glow krijgt!

Naast een filtersysteem dat volledige bescherming garandeert, helpen de Special Perfect Tan-producten om de diepe, goudbruine kleur te bereiken die je wilt! Fantastische suncare-producten als tanning sprays, aftersun balms, hydraterende oliën, face crèmes, zonnebeschermingsproducten en Magic Drops geven haar en huid wat het nodig heeft om op een gezonde manier die golden glow te creëren.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook