slogan

Zo krijgt Doutzen straks haar figuur weer terug

Het kan nu echt elk moment gebeuren. Doutzen Kroes (29) is negen maand in verwachting en zal in de komende dagen bevallen van een dochtertje.

Genieten Voor de bevalling is het Nederlandse supermodel al een aantal weken in Nederland waar zij sinds haar verlof genoot van alles wat ze in New York normaal moet missen. Bezoekjes aan haar moeder in Friesland, de kookkunsten van haar zusje Rens en natuurlijk het WK. Even helemaal geen werk. Maar hoewel ze heel bewust meer tijd vrijaf probeert te nemen na de geboorte dan dat ze deed bij Phyllon, denkt Doutzen wel na over wat er daarna op de agenda staat. In december is dat bijvoorbeeld weer de grote Victoria's Secret show.

Ballet Beautiful "De eerste zes weken doe ik niks, dat mag ook helemaal niet,"vertelt Doutzen aan Grazia. Daarna begin ik in ieder geval weer met ballet beautiful." Het ultra sportieve topmodel geeft daarmee aan helemaal mee te gaan in de laatste nieuwe fitness trend uit Hollywood waar work-outs als barre cardio en ballet beautiful razend populair zijn. Hierbij wordt klassiek ballet als basis genomen voor nieuw ontwikkelde fitness trainingen waar je een prachtig lijf van krijgt. Ook collega-Angels als Miranda Kerr en Lily Aldridge zijn al fan. Naar Nederland is het ballet fitness nog niet overgewaaid, maar dat zal vast niet lang duren. Tot die tijd biedt YouTube uitkomst.

 

Beeld: Getty Images / Instagram Doutzen Kroes

 


,