slogan

Zien: zo ziet de broer van Koen Kardashian eruit

Koen Kardashian, wie kent hem niet? De Rotterdammer is misschien wel de meest extravagante influencer van ons land, en is dan ook een graag geziene gast op feestjes en partijen. Toch houdt Koen één ding zoveel mogelijk buiten beeld: zijn familie. Tot nu... 

Wereld van verschil

In een nieuwe video van Glamour beantwoordt Koen namelijk samen met zijn broer Martijn vragen over hun band, eigenschappen en ga zo maar door.

Uit de antwoorden van de broers blijkt al snel dat de twee een wereld van verschil zijn. Zo houdt Koen enorm van de spotlights, terwijl zijn broer weer een heel ander leven leidt.

Lees ook: Zó zag Koen Kardashian er vroeger uit

Look-alikes of niet?

Op de vraag waarin ze het meest van elkaar verschillen: "Ja, we leken heel erg op elkaar, maar Koen heeft natuurlijk allerlei plastische ingrepen gehad. Dus daar is niet veel meer van over", grapt hij. 

Martijn vertelt dat de twee niet competitief zijn en dat ze ook allebei totaal wat anders doen. "Hij sport ook niet", zegt hij, waarna de twee in de lach schieten.  Het moge duidelijk zijn: de broers zijn dan wel totaal verschillend, maar kunnen het gelukkig wél heel goed met elkaar vinden. 

Koen en Martijn vertellen dan ook dat ze nu een stuk closer zijn dan vroeger, al zien ze elkaar tegenwoordig wel een stuk minder. Koen vertelt vervolgens dat ze elkaar meer begrijpen en in elkaars waarde laten. Ook zijn ze er altijd voor elkaar en hebben ze altijd veel plezier samen. Aaahh!

Beeld: YouTube, BSR 


,