slogan

Wat dragen prins Harry en Meghan Markle tijdens de royal wedding?

Zaterdag is het zover: dan wordt de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle live uitgezonden op NOS. De grote vraag is: wat draagt de voormalige Suits-actrice op de grote dag?

Dé jurk

Een beetje prinses draagt op haar grote dag natuurlijk niet zomaar een trouwjurk, en dus gonst het al maanden van de geruchten over welke jurk de bruid gaat dragen. Eerder werden namen als Erdem en Victoria Beckham genoemd, maar volgens bronnen uit de mode-industrie zou Meghan toch echt voor een heuse Ralph and Russo zijn gegaan. 

De trouwjurk zou naar verluidt 100.000 pond kosten en voorzien zijn van vele kralen en andere prachtige details. Tijdens het feest zal de bride to be overigens van jurk wisselen, en deze inruilen voor een exemplaar van hoogstwaarschijnlijk Erdem of Burberry

En Harry?

Ook de look van prins Harry inmiddels iets waar menig royalty fan nieuwsgierig naar is. En die gaat er naar verluidt nogal verrassend uitzien. Hoewel we de prins al jaren met rossige baard kennen, zal-ie er aanstaande zaterdag tóch echt van af moeten. Dit alles omdat hij naar verluidt zijn Household Calvary-uniform aan wil, en daarvoor moet hij zich nou eenmaal aan de regels van het leger houden. Óók als je lid bent van het Koninklijk Huis. 

Of de prins ook daadwerkelijk in het uniform bij de St. George's Chapel verschijnt, blijft nog een mysterie. Het kan namelijk ook best zo zijn dat Harry in een vintage look of ander onconventioneel trouwpak verschijnt. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat Harry zijn trouwpak uit Nederland haalt...

NOS zendt de plechtigheden, die plaatsvinden op zaterdag 19 mei, vanaf 12.15 uur uit.

Lees ook: Mensen doen vreemde ontdekking op huwelijksuitnodigingen prins Harry & Meghan Markle

Bron: Nu.nl, Beau Monde, Beeld: Getty