slogan

Waarom Kate niet op babyshower Meghan was

De babyshower van Meghan Markle in New York was in één woord: extra. Niet alleen was Meghan omringd met allemaal celebrity bff's, ook de babyshower zelf was zeer chic en luxe. Toch was er één belangrijk persoon die ontbrak.

Schoonzus

Kate Middleton was namelijk nergens te bekennen en sloeg het feestje in het het penthouse van het Mark Hotel af. En da's toch gek. Want ook al heb je misschien helemaal niks met je schoonzus, vaak wordt ze door de vorm toch uitgenodigd.

Lees ook: 'Babyshower verklapt geslacht baby Meghan Markle'

Ruzie

Nu gaan de geruchten rondom een feud tussen de schoonzussen al een tijdje, maar werd dit onlangs door Meghan's vriendinnen in de media ontkracht. Toch zou Kate een goede reden hebben om het feestje in New York te skippen, Meghan krijgt namelijk ook nog een babyshower in Londen.

Kate zou het feestje voor de mommy to be organiseren én hosten. "Bekenden van Meghan uit Londen, zullen hier bij aanwezig zijn. Ik weet niet of het echt een typische babyshower wordt, maar je kunt het zeker wel zo noemen", aldus een bron aan US Weekly. Aha, Meghan is dus nog lang klaar en zal ook hier weer bezaaid worden met cadeau's. Wat een bofkont!

Bron: Cosmopolitan US Beeld: BSR