slogan

Waarom actrice Shay Mitchell haar zwangerschap verborgen hield

The word is out: Shay Mitchell is preggers. De actrice maakte het blijde nieuws wereldkundig bekend met een prachtige foto van haar babybump op Instagram. Haar due date? 17 juli! En dat is al bijna. In een video op haar YouTube-kanaal legt ze uit waarom ze zo lang wachtte. 

Een Kylie Jenner'tje

De Pretty Little Liars-actrice deed bijna een Kylie Jenner'tje, door haar zwangerschap zo lang verborgen te houden. In een video vertelt ze waarom ze haar zwangerschap niet zomaar bekend wilde maken. "Wanneer je een bekend iemand bent, zijn er een aantal dingen die je privé wil houden, totdat jij er zelf aan toe bent."

Lees ook: Shay Mitchell rent poedelnaakt de straat op

Miskraam

En dat is in Shay's situatie niet gek. Eind vorig jaar maakte ze via social media bekend haar kindje te zijn verloren door een miskraam. Ze schreef toen "het kind van haar dromen te hebben verloren", wat voor Shay en haar vriend Matte Babel voor een verdrietige periode zorgde. Begrijpelijk dat dit één van de redenen is waarom Shay haar tweede zwangerschap lange tijd voor zichzelf wilde houden. Maar... nu mag iedereen het weten!

Bekijk hieronder de video.

 

Beeld: YouTube, BSR


,