slogan

'Vrouwelijke Geer en Goor' stelen de show in First Dates Hotel

Gisteravond spatte de liefde van het scherm af met Corry en Lisette in het First Dates Hotel. De twee vrouwen bewijzen maar weer dat de liefde nog altijd heel leuk kan zijn als je ouder bent.

Leven delen

De 68-jarige Corry beschrijft zichzelf als lief, origineel en pittig als mosterd, wanneer ze incheckt in het hotel. Ze wil graag weer verliefd worden om het laatste deel van haar leven met iemand te delen. "Ik wil niet dat mijn leven alleen nog bestaat uit kinderen en kleinkinderen." Dus wordt ze gekoppeld aan de 70-jarige Lisette. 

Lees ook: Hilarisch: er is een First Dates Bingo in omloop

Wow-gevoel

"Een leuke vrouw aan je zijde geeft toch wel wat extra kleur", vertelt ze. "Ik weet zeker dat hier op aarde een vrouw rondloopt waarvan ik denk: wow." En dat 'wow'-gevoel kreeg ze diezelfde avond nog. Het was gelijk raak tussen de twee en aan het einde van de avond hoefden Lisette en Corry niet lang na te denken over de vraag of ze elkaar nog een keer willen zien. 

Kijkers van het programma zijn helemaal fan van de twee vrouwen, die nu al de "vrouwelijke Geer en Goor" worden genoemd. Wie weet zit er op hun oude dag ook nog wel een realityshow in!

Bron: Lindanieuws Beeld: First Dates Hotel, Twitter


,