slogan

Vrouw die door rapper Boef werd uitgescholden reageert op alle commotie

Alle perikelen rondom rapper Boef lijken maar niet te stoppen. De voormalige treitervlogger lag direct in het nieuwe jaar alweer flink onder vuur, nadat hij vrouwen die hem midden in de nacht hielpen bij zijn autopech naderhand uitschold. Eén van de behulpzame vrouwen reageert nu op alle commotie. 

Woede

Met het filmpje haalde de inmiddels welbekende rapper de woede van veel mensen op de hals en maakte hij zich allesbehalve geliefd bij zijn vrouwelijke fans. In plaats van gelijk zijn excuses voor zijn gedrag aan te bieden, maakte hij het in een Snapchat-filmpje alleen nog maar erger.

Zo vond hij het terecht dat hij deze dames 'hoeren' noemde en was er absoluut geen spijt te bekennen. Inmiddels heeft de rapper alsnog zijn excuses aangeboden, al is dit volgens velen allesbehalve gemeend en wordt hij nu zelfs door radiostations en festivals geboycot. 

Reactie 

Eén van de dames, die liever anoniem wil blijven, heeft inmiddels gereageerd op alles. “Ik dacht: waar ben je mee bezig. Wij zijn wel degenen die je op komen halen. Terwijl ik je niet eens ken. Als je zo’n man bent, waar waren je vrienden dan? Waarom kwamen die je niet ophalen?", aldus de Eindhovense. 

Boef probeert ondertussen zijn fans via Instagram terug te winnen, al is de rapper bij velen dit keer toch écht te ver gegaan. 

Lees ook: Rapper Boef kwaad om video over ex-vriendin

 

Bron: Lindanieuws Beeld: iStock 

 


,