slogan

Vierde kindje op komst voor Kourtney Kardashian en Scott Disick?

Het lijkt erop dat de oudste Kardashian-zus, Kourtney Kardashian (38), klaar is voor baby nummer vier. Misschien dat alle zwangerschapsgeruchten over haar zussen haar in de verleiding hebben gebracht, want in de laatste aflevering van Keeping Up with the Kardashians spreekt ze over een vierde kindje met ex-boyfriend Scott Disick. 

Kinderwens

Horen we dat goed? In de aflevering van zondagavond discussieert Kourtney over haar kinderwens met niemand minder dan Scott Disick. De twee gingen in 2015 al uit elkaar en hebben sindsdien beiden een nieuwe relatie. 

Toch is Kourtney er heilig van overtuigd dat de 34-jarige Scott nog steeds een goede vader zou zijn voor haar vierde kind. Samen hebben ze al dochter Penelope (5) en zoons Mason (7) en Reign (2). 

Gesprek

Het gesprek komt in de nieuwe aflevering op gang door de bff van Khloé Kardashian, Malika Haqq. Aan Scott vraagt ze of ze ooit een vierde baby hebben overwogen. Hij reageert hier met een volmondig 'ja' op. 

"Zou je dat écht doen?", vraagt Malika. Scott antwoordt vervolgens dat hij zou doen wat Kourtney wil, maar dat dit dan waarschijnlijk wel kunstmatig zou gebeuren. "Anders zou het wel awkward zijn", besluit hij.

Kourtney lijkt dit verhaal al te kennen. "Ja, ik weet dat hij dit wil doen", zegt ze. Maar, ze haalt er wel nog even bij dat Scott de laatste tijd een nogal respectloos karakter heeft en ze er daarom nog eens goed over na moet denken. 

Zo zie je maar weer, niks is onmogelijk bij de Kardashians!

Lees ook: Kylie Jenner reageert voor het eerst op ...

Bron: Celebuzz Beeld: Gettyimages