slogan

TMI: Monica Geuze wel héél openhartig over zwangerschap

Nog minder dan twee maanden en Monica Geuze mag haar eerste kindje verwelkomen. Met 33 weken zwangerschap wordt alles wel een stukje lastiger, vertelt ze in haar nieuwste vlog.

Echt zwanger

"Ik begin echt op te blazen. Mijn schoenen worden te strak. En mijn buik gaat uitzetten jonge... Het zwanger zijn begint nu wel echt merk ik", huft en puft ze in haar vlog. "Nu begint het echt dat ik denk: ‘Jeetje’. Ik pas heel veel van m’n kleren niet meer. Dus ik moet iedere dag een beetje improviseren wat ik aandoe."

Slagveld

"En verder kon ik ook heel lang nog wel gewoon alles beneden kappen, maar nu kon ik mijn vajayjay gewoon niet meer zien." Daar vond ze een oplossing voor, die helaas niet zo goed bleek te werken. "Dus ik heb vanochtend met een spiegel onder de douche soort van het hele slagveld daar proberen aan te pakken. Maarja, dan gaat die spiegel weer beslaan. Bla-bla-bla, het gaat allemaal niet over rozen. Maar oke, het hoort erbij."

Einde in zicht

"Ik zit nu in mijn 33e week, dus het schiet wel aardig op. Daar ben ik ook wel heel blij mee, want nu komt er een beetje een einde in zicht. Stel je voor dat de baby met 36 of 38 weken zou komen, dan zou ik over een maand al aan het bevallen zijn. Daar word ik wel zenuwachtig van, maar heb er ook wel heel erg zin in", sluit ze af.

Zie ook: Monica Geuze showt flinke babybuik

Bron: YouTube, Beeld: ANP

 


,