slogan

Temptations Shirley doet opvallende onthulling over Zach

Zach is misschien wel een van de meest spraakmakende deelnemers van Temptation Island ooit. De realityster weet met zijn opvallende uitspraken telkens weer het onderwerp van gesprek te worden op social media. Echter is het deze niet keer verleidster Romee die een boekje open doet over de kandidaat, maar oud-deelneemster Shirley. 

Deelname

Shirley deed vorig seizoen met haar ex-vriend Damian Diepenveen mee aan Temptation Island VIPS en blikt nu in een YouTube-video met Nick Eshuis terug op haar deelname. In die video onthult ze ook het een en ander over de veelbesproken Zach. 

Lees ook: Romee klapt uit de school over Temptation Island én Zach

Zach

"Ik vond dit seizoen eerst echt saai, maar uiteindelijk hebben ze het wel goedgemaakt", vertelt Shirley over het seizoen dat deze week ten einde kwam. "Ik vind het wel debielen hoor.. Niet allemaal, maar sorry hoor, die Arda.. En Zach, die haat ik al helemaal. Ik kots van hem", gaat ze verder.

Maar dat is niet het enige wat Shirley over Zach te zeggen heeft. Hij zou haar namelijk privéberichten gestuurd hebben via Instagram. "Via dat Instagram-account 'F**kboy Airlines' ging hij mij zelfs DM’en! Ik vind het echt zielig voor Simone, want zij lijkt me echt lief", aldus de oud-deelneemster.

Bron: Lovereality | Beeld: YouTube, Temptation Island


,